Proteste anti pLandemie în lume și în România

Oamenii din toată lumea au ieșit în stradă pentru demascarea pLandemiei și respectarea drepturilor.

Din ce în ce mai multă lume de pe întreaga planetă a înțeles că este mințită de autorități, organizații internaționale și massmedia centrală. Oamenii au realizat că riscă să-și piardă libertatea pe măsură ce se încearcă instalarea d1ctaturii med1cale. USA, Brazilia, Germania, Slovenia precum Franța și UK sunt doar câteva din țările în care lumea iese masiv în stradă de câteva săptămâni în acest sens. Se cere demascarea acestei păcăleli globale, arestarea lui Bill Gates (finanțator principal al OMS-ului), a multor nume din mafia globală și revenirea la starea de normalitate.
De asemenea, oamenii cer pedepsirea oficialilor locali, sancționarea instituțiilor publice locale și a canalelor oficiale de informare care au propagat această minciună.

Spania în stradă anti minciuna COVID-19

Spaniolii au ieșit cu miile pe străzi pentru a opri farsa C0VID-19, pentru a-și apăra drepturile și pentru a cere sancționarea orchestratorilor. Mulți nu poartă mască deoarece știu că măsurile sunt aberante și nejustificate.

Bulgaria în stradă anti minciuna COVID-19

Vecinii noștri bulgari au ieșit deja cu miile în stradă pentru a opri farsa C0VID-19, pentru a-și apăra drepturile și pentru a cere sancționarea orchestratorilor. Au scandat, au ținut discursuri, au făcut marșuri și nu au fost opriți sau abuzați de forțele de ordine. Așa cum veți observa, doar 2% din ei poartă măști deoarece știu că sunt înșelați și supuși unor măsuri aberante.

De ce au ieșit românii în stradă pe 15 mai la Piața Victoriei?

Iată primele persoane ajunse în Piața Victoriei pe 15 mai și motivele pentru care au venit. Acesta este adevărul din stradă, nu minciuna de la TV!
Ne-am obișnuit ca massmedia centrală să distorsioneze mesajul protestelor.
Așadar, acest colaj video veți expune adevăratele motive ale celor peste 500 de oameni care au protestat în Piața Victoriei între 15 și 17 mai.
Sunt oameni care au înțeles că statisticile oficiale C0VID sunt false, că pericolul vehiculat de oficiali și televiziuni este la fel de fals și își cer drepturile firești garantate de Constituția României.

Adevărul despre protestele din perioada 15-17 mai în Piața Victoriei

Oameni de toate vârstele, pașnici, nicidecum membrii de partid sau susținători PSD, rusofili sau huligani, au ieșit în stradă pe 15-17 mai împotriva minciunii COVID-19 și pentru a-și apăra drepturile.
Sunt oameni sătui de ÎNTREAGA CLASĂ POLITICĂ care cer sancționarea celor care s-au considerat mai presus de lege, au încălcat constituția și au permis abuzarea românilor.

Acestea au fost proteste pornite “de la firul ierbii”, susținute de oameni liberi, sincer și lucizi.
România este una dintre țările cu cele mai mari îngrădiri ale drepturilor, cele mai mari abuzuri și amenzi date în baza unor decrete și OUG-uri neconstituționale. Nu este momentul ca românii să ia atitudine sincronizându-se cu restul lumii? Nu este momentul ca românii să ceară demisia președintelui, a guvernului și sancționarea parlamentului pentru complicitate? Nu este cazul să ceară pedepsirea insituțiilor publice și a massmediei centrale pentru punerea în scenă a acestei demagogii care a permis abuzurile comise până acum?

“- Bogdan, ce faci?
– Nu pot să respir…
– Dă-ți masca jos! Sus inimile!”

Flash Mob-ul “Sus inimile” este despre a respira o viață normală, plină de iubire, autenticitate, bunăstare și împlinire. Este despre momentul când înțelegi că toți suntem unul, aceeași voce în toate piepturile – VOCEA INIMII.

Este mișcare de solidaritate a oamenilor, pentru oameni. Nu se vrea o mișcare împotriva măsurilor sanitare impuse de autorități, ci doar un îndemn la exprimarea adevărului, la dreptul de a respira.

Cei care au inițiat-o îndemnă oamenii ca în următoarele zile, în marile orașe: Cluj, Timișoara, Constanța, Iași, Galați, Arad, Oradea, Baia Mare, Craiova, Brașov, Sibiu și oriunde în altă parte să susțină și să continue acțiunea începută pe 14 iunie, în București.


Galerie foto a protestelor 15-17 mai pentru adevăr, justiție & respectarea drepturilor