pLandemia în lume și în România

pLandemia COVID-19 și mafia din interiorul OMS

În 26 de minute, așa zisa pandemie de COVID-19 este explicată pe înțelesul tuturor de către un medic reputat și cercetător în b1ologie moleculară care a fost hărțuit, închis pe nedrept și discreditat de conducerea OMS și de mafia la nivel înalt deoarece nu s-a suspus planurilor de instaurare a dictaturii medicale și a înșelătoriilor orchestrate până acum.
A fost trimisă la închisoare după ce a descoperit că retroviruși cauzatori de moarte ajung în corpul uman prin intermediul vaccinurilor.


Minciuna din massmedia centrală despre COVID-19 versus realitatea din teren

Un scurt material despre “dezastrul” din spitalele “pline cu bolnavi de COVID-19”, “cozile imense” de la centrele de testare, medicii “depășiți” și “criza pandemică dezastruoasă” din USA & Germania. Același lucru se întâmplă și în România.
Acest material arată că realitatea din teren nu corespunde deloc cu ceea ce ne comunică oficialii sau aflăm din presa & massmedia centrală.


Testele COVID-19 dau rezultate pozitive atât pentru oameni cât și pentru capre, fructe și ulei de mașină

Președintele Tanzaniei a testat pentru COVID-19 capre, oi, fructe și chiar ulei de motor. Rezultatele au fost pozitive sau neconcludente. Dovada că testele sunt făcute pentru a crește numărul de bolnavi. Asimptomaticii sunt oameni perfect sănătoși, consemnați pe C0VID cu teste defectuoase.
Cu această ocazie, președintele Tanzaniei a încheiat colaborarea cu OMS și a spus că nu are nevoie de recomandări externe pentru a gestiona pandemia.
Așadar, bazându-se pe rezultatele date de niște teste defectuoase, statisticile sunt false iar această pandemie/epidemie este o păcăleală.


Klaus Püschel, cunoscut medic legist german care autopsiază morții din perioada pandemiei afirmă că aceștia nu au murit datorită coronavirusului și ar fi decedat oricum din cauza comorbidităților.

Medicul legist Klaus Püschel care face autopsia victimelor CoVID-19 susține că infecția cu coronavirus este ”relativ nepericuloasă” și că germanii ar trebui să învețe să conviețuiască și cu această boală, chiar fără carantină sau alte măsuri de protecție.
Toate persoanele cărora le-a făcut autopsia aveau comorbidități (alte boli) atât de grave, încât, „oricât de crud ar suna, oricum ar fi murit în cursul acestui an” subliniază dânsul.
Klaus Püschel este adeptul revenirii treptate la viața anterioară pandemiei și a rugat-o public pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, să înceapă imediat acest proces.


Doctorița americană Annie Bukacek expune frauda medicală prin care doctorii din USA sunt obligați de CDC să declare decesele de COVID.

Doctorița americană Annie Bukacek, care are 30 de ani de experiență în domeniu. Este medic internist la cabinetul medical Hosanna din Kallispell, Montana (SUA). Este absolventă a facultății de medicină de la Universitatea statului Illinois din Chicago, și-a făcut stagiul și rezidențiatul în medicină internă la Universitatea de Științe Medicale din Oregon. Dr. Bukacek este membră în conducerea Consiliului American al Medicilor, filiala Montana. A fost votată cea mai bună doctoriți de familie din comitatul Flathead în 2012 și 2019 și este membră în comisia de sănătate a comitatului Flathead.
Dânsa expune modul în care se manipulează în SUA numărul morților de COVID-19, la indicația Centrului pentru Controlul Bolilor și urmare a îndrumărilor oficiale primite de doctorii americani despre cum să înregistreze morții.


Doctorul Andy Kaufman explică pe înțelesul tuturor de ce testul RT-PCR, de diagnostic pentru COVID-19, nu are validitate științifică

Andrew Kaufman, un reputat doctor cu pregătire în Biologie Moleculară la prestigiosul  Massachusetts Institute of Technology (MIT) din SUA, fost profesor de hematologie și oncologie Universitatea de Medicină din Carolina de Nord, expune în mod clar și pe înțelesul tuturor de ce testele RT-PCR, considerate „Standardul de aur” (Gold Standard) în diagnosticarea infecției cu COVID-19 sunt departe de a fi instrumente de încredere, fundamentate riguros din punct de vedere științific.
Dr.Kaufman afirmă că testul RT-PCR este lipsit de acuratețe deoarece virusul COVID-19 nu a fost purificat și vizualizat la microscop.
Într-o lucrare științifică consultată de dr.Kaufman, rata estimată de rezultate fals pozitive era de 80%! Adică 8 din 10 subiecți erau identificați în mod greșit drept infectați cu COVID-19.


Dr. Thomas Cowen despre ipoteza conform căreia “coronavirusul” este defapt un efect al factorilor interni și de mediu, nu o afecțiune cauzată de un virus.

În cadrul Sumitului pentru Drepturile Omului și Dreptul la Sănătate, din Tucson Arizona, desfășurat pe 12 Martie 2020, Dr. Thomas Cowen prezintă scurt, simplu și la obiect, ipoteza conform căreia Coronavirus poate fi doar o istorie care se repetă.
El expune faptul că manifestările acestei boli ar putea fi cauzate de efectul nefast pe care în are asocierea dintre metalele grele existente în organismul uman și calitatea apei de la nivelul celular în relație cu radiațiile electromagnetice generate inclusiv de rețelele de telefonie mobilă printre care și 5G.
O ipoteză interesantă și o expunere care merită urmărită.


Șpagă oferită de spitalele din România familiilor îndoliate pentru a-și declara morții pe caz de COVID-19

Trei spitale au ofert bani familiilor pentru a declara Covid-19 cauză a decesului rudelor. Spitalele oferă șpagă celor care acceptă să-și declare morții pe C0VID în timp ce refuză bolnavii cronici care au nevoie reală de asistență medicală.
Avocatul Gheorghe Piperea a declarat că “pentru un deces obișnuit se acordă un ajutor de înmormântare de 2.500 de lei. Pentru un deces COVID-19 se acordă 8.000 de lei. Sunt foarte multe persoane care mi-au spus, fie prin viu grai sau comentarii, că rudele celor decedați sunt ofertate de diverși indivizi cu caracter de hienă cu niște bănuți, de regulă este vorba de 3.000 de lei, pentru a declara că decesul a fost în legătură cu COVID-19”.


Demascarea pandemiei de COVID-19 din interior cu Dr. Răzvan Constantinescu

Într-un amplu interviu ce îl are ca invitat principal pe Domnul Doctor Răzvan Constantinescu aflăm detalii esențiale din spatele ușilor închise ale spitalelor care refuză bolnavii cronici pe motivul măsurilor de coronavirus, impuse de Guvernul României.

Răzvan Constantinescu este medic primar de Gastroenterologie și Medicină Internă la Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie din Iași, Universitatea de Medicină și Farmacie ”Gr. T. Popa”, Iași.
La interviu ia parte și Doctorul Mircea Pușcașu, absolvent al Universității de Medicină și Farmacie din Iași, cu o licență în bolile autoimune.
Interviul este realizat de Pompiliu Diplan – inginer, antreprenor si Project Manager. Șef de promoție la Politehnică (Transporturi), licențiat în Filosofie la Universitatea din București, Master (MS) in Computer Science la Universitatea din Florida – SUA. Cariera l-a purtat pe la Microsoft și Hitachi, apoi către propriile sale firme și proiecte personale.


Șeful secției de Chirurgie Toracică ”Marius Nasta” (spital specializat pe bolile pulmonare), și prof. Ioan Cordoș despre Genocidul COVID-19

Medicii români au început sa vorbească. Șeful secției de Chirurgie Toracică ”Marius Nasta” (spital specializat pe bolile pulmonare), și prof. Ioan Cordoș despre Genocidul COVID-19 declară într-un interviu că lipsa serviciilor medicale pentru pacienții cu nevoi reale a generat mai mulți morți decât o gripă banală cum este COVID-19. Din declarații:
”Din păcate pacienții au resimțit cel mai mult criza de coronavirus, având în vedere starea de tensiune și groază, picurată zi de zi de media. Și mai ales că s-a constituit acel Comandament. Faci acest comandament când ai război civil, nu când ai o gripă. E VORBA DE O BIATĂ GRIPĂ.
S-a făcut o statistică să se vadă cum au murit oamenii, de ce afecțiuni. Mult mai mulți au murit de afecțiuni cardiovasculare care nu au reușit în această perioadă să își vadă medicul curant. Aceste afecțiuni trebuie evaluate periodic.
Nu pot să îl lași pe pacient și să facă ce o vrea Dumnezeu. Asta s-a întâmplat și la noi. O serie de pacienți cu boli cronice, de teamă nu au ajuns la spital, de teamă. O TEAMĂ INDUSĂ”


Psihologul criminalist Tudorel Butoi despre manipularea COVID-19

Profesorul universitar dr. Tudorel Butoipsiholog criminalist a vorbit, în cadrul emisiunii Voi cu Voicu, despre perioada pandemiei de coronavirus, dacă am fost sau nu manipulați, dacă măsurile luate au fost corecte sau nu. Din declarațiile dânsului:
“Manipularea este posibilă în orice realitate socială în care lucrurile nu sunt clare, definitiv tranșate și care pot să scape de sub interpretare fiecărui om inteligent. Prin manipulare, spun sociologii de psihologia maselor, se realizează un suflet comun, întreținut de mijloacele virtuale, în care mai mulți oameni gândesc la fel.
Una dintre țintele pe care manipulatorul o are este să tragă profit din urma acestor lucruri. Găsești deseori în creația celui care emite ideea pe omul de afaceri care profită din pandemie, pe omul politic care vrea să-și facă platformă, pe cetățeanul simplu care nu tolerează anumite măsuri. De mirare nu ar fi.
Personal, trăiesc o mare tristețe pentru faptul că, vizavi de lumea medicală de care sunt foarte apropiat, găsesc o stare de confuzie, de imprecizie. Cum să nu te apleci către o teorie conspiraționistă când ai trei medici și cinci păreri.”


Actrița Carmen Tănase demască pandemia și contestă măsurile de siguranță impuse la nivel local și mondial

Actrița Carmen Tănase este prima persoană din România care s-a apropiat cel mai mult de adevăr, având curajul ca, fără să se blocheze în teama de etichetări și presiuni ulterioare, să demaște public infamia presei și massmediei centrale și să expună caracterul premeditat al pandemiei în emisiunea Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea.
Având pregătire într-un domeniu asociat cu teatru și film, dânsa a reușit cel mai bine să puncteze argumentele pentru care această pandemie nu are niciun fundament real ci se asemuiește mai degrabă cu un film low budget, fiind bazată 70% pe isterie mediatică, statistici false și tehnici grosolane de manipulare și intimidare.