Cere instituțiilor dovezile științifice ale pLandemiei

O informație de interes public presupune orice informație care se referă la activitățile, sau care rezultă din activitățile unei autorități sau instituții publice.

Accesul liber la informațiile de interes public este reglementat de Legea nr. 544/2001, publicată în Monitorul Oficial nr. 663 din 23 octombrie 2001. Conform art. 7 din lege, “autorităţile şi instituțiile publice au obligația să răspundă în scris la solicitarea informaţiilor de interes public în termen de 10 zile sau, după caz, în cel mult 30 de zile de la înregistrarea solicitării, în funcţie de dificultatea, complexitatea, volumul lucrărilor documentare şi de urgenţa solicitării”.

Așadar, este cazul să ne exercităm dreptul de a afla adevărul despre motivele științifice care stau la baza pLandemiei în numele căreia am stat în arest la domiciliu, ne-am pierdut jobul, suntem forțați să acceptăm abuzuri, disconforturi, măsuri de siguranță și restrângerea drepturilor cetățenești.

Descarcă modelul de solicitare apăsând pe butonul de mai jos, completeaz-o cu datele care lipsesc, atașeaz-o unui mail nou, pune-i titlul Solicitări informații de interes public, privind pandemia de COVID-19, adaugă la destinatar adresele relatii.publice@ms.ro, presa@ms.ro, petitii@anm.ro, veronica.zoicas@insp.gov.ro și dă-i send! Dacă nu primești răspuns, insistă cu noi mesaje.

Dacă nu cerem adevărul, nu îl vom afla niciodată.