Ce este FCU?

Frontul Civic Unit este o inițiativă de la ”firul ierbii” a oamenilor care s-au săturat să fie mințiți, abuzați și supuși unor măsuri nejustificate impuse de autorități, în numele unei pandemii create în mod artificial, prin inducerea fricii, statistici medicale îndoielnice și cenzura vocilor critice la adresa discursului oficial.

Frontul Civic Unit (FCU) înseamnă frontul comun al cetățenilor care solicită transparență și justiție în legătură cu veridicitatea, constituționalitatea și legalitatea pandemiei de COVID-19.

FCU a luat ființă odată cu protestele din perioada 15-17 mai 2020, care s-au declanșat ca urmare a neîncrederii în versiunea oficială a autorităților privind pandemia de COVID-19 și a revoltei față de măsurile luate în România de oficiali, prin încălcarea constituției și a drepturilor cetățenești.

La scurt timp după proteste, după ce a fost atacată flagrant de troli și massmedia precum și de alte persoane publice din mediul online și offline, pagina de Facebook Frontul Civic Unit a fost cenzurată și închisă abuziv. Adunase, în doar 7 zile, aproximativ 5.000 de urmăritori și avea postări care ajungeau la peste 600.000 de vizualizări. Se pare că era mai eficientă decât și-ar fi dorit unii să fie.
Prezenta materiale susținute de studii oficiale și păreri avizate ale oamenilor de știință din toată lumea, cu privire la lipsa de veridicitate a pandemiei, opiniile avocaților legate de frauda legislativă comisă de Președinte, Guvern și Parlament, precum și corupția din conducere și mafia din instituțiile publice & massmedia.

Frontul Civic Unit nu are lideri. Fiecare om liber este un lider care nu are voie să lase pe nimeni să-și însușească vocea lui și care nu trebuie să aștepte să acționeze alții în locul lui.

Absolut nimeni din persoanele care s-a vehiculat că ar fi în spatele paginii nu se află printre creatorii sau administratorii ei. Aceștia sunt oameni obișnuiți, fără afiliere politică, ideologică sau religioasă și nu sunt persoane publice.
Cei care au creat această platformă nu sunt liderii unei mișcări. Nu încurajăm pe nimeni să caute lideri ci să lupte din propria conștiință, pentru libertate și adevăr precum și pentru condamnarea infractorilor care au încălcat Constituția României și drepturile românilor.
Scopul acestei platforme este demascarea falsității pandemiei C0VID-19 și a statisticilor, încetarea măsurilor abuzive, ilegale și neconstituționale precum și pedepsirea tuturor celor care au încălcat, continuă să încalce constituția, să abuzeze românii și să instaleze dictatura politico-medicală în România.

După închiderea paginii de Facebook, vocile celor care cer transparență și pedepsirea orchestratorilor pandemiei COVID-19 în România s-au mutat pe această platformă.