#ÎnStradă | DUMINICĂ | 12 IULIE | 6 PM | LA GUVERN!

PNL & PSD și toți infractorii care trimit românii într-un Auschwitz modern prin votul legii naziste a carantinei, nu au ce căuta în altă parte decât #LAPUȘCĂRIE!

Pe 9 iulie, la orele 10 PM, deputații au votat noaptea ca găinarii, legea prin care am putea intra în epoca clonelor unui Mengele autohton cum sunt Iohannis, Orban, Tătaru, Ciolacu, Arafat & Co.! Actul normativ urmează să fie transmis Senatului pentru dezbatere și adoptare. Mai avem o șansă.

Aceasta este cea mai gravă lege din istoria României, fără precedent în Uniunea Europeană și nu are voie să existe în niciun stat democratic! Textul de lege încalcă flagrant toate drepturile firești ale cetățenilor pe termen nelimitat.
Nimic nu justifică adoptarea unei asemenea forme de dictatură medicală, nici dacă epidemia făcea zeci de mii de victime, nu mii. Oamenii lucizi și liberi din această țară au datoria oprească acest abuz şi această curbă terifiantă către un regim de care, în 1989, oamenii s-au luptat zile întregi să scape. La Revoluție nu s-a murit ca, în 2020, să acceptăm fără luptă această abominație legislativă care și-ar pune bocancul pentru totdeauna pe viețile noastre și ale copiilor noștri.

Doar NOI mai putem opri această oroare legislativă pe care o șleahtă de penali vor să o aplice în România transformându-ne în cobai umani la cheremul OMS-ului, al unui Guvern și al unui Parlament care mustesc de corupție și infractori. Fără masă critică în stradă, nu va exista nicio presiune suficient de puternică astfel încât să oprim acest coșmar legislativ.

O serie de persoane publice și ONG-uri și-au anunțat prezența Duminică, pe 12 iulie, de la 6 PM, la Guvernul României. FCU se alătură cu încredere. Lista este deschisă și continuă să se updateze cu cei care-și anunță participarea.

Câteva nume sunt Avocatul Gheorghe Piperea, Ong-ul OCHR, Dr. Razvan Constantinescu, Avocatul Dan Chitic, inginerul Pompiliu Diplan, regizorul și publicistul Iulian Capsali, Cezar Ionascu, jurnalista independentă Iosefina Pascal care sunt gata de protest pentru a-și apăra drepturile pe care niște interlopi cu cravată se pregătesc să ni le confiște în numele unei gripe care nu a fost, nu este și nici nu va putea fi vreodată justificarea unui asemenea abuz legislativ.

Textul complet de lege poate fi consultat aici iar mai jos sunt menționate cele mai importante extrase care atacă fără precedent drepturile cetățenești ale unei persoane suspectate de a fi infectată cu orice agent patogen, fie el COVID sau orice alt microorganism.

  1. Orice epidemie se poate institui din pix & parafă, oricând, de către OMS sau Guvern, nu folosind date și statistici medicale ci speculații similare cu cele prin care s-a instituit starea de urgență în România la recomandarea OMS-ului, fără a se fi întrunit condițiile de declarare a unei epidemii.
  2. Prin aceasă abominație, părinții pot fi scoși din schemă de către stat!
    Art. 7 alin(7) Când măsura izolării a fost luată față de o persoană bolnavă în a cărei ocrotire se află un minor, o persoană pusă sub interdicție, o persoană căreia i s-a instituit tutela sau curatela ori o persoană care, datorită vârstei, bolii sau altei cauze are nevoie de ajutor, autoritatea competentă este încunoștințată, de îndată, în vederea luării măsurilor legale de ocrotire pentru persoana respectivă”
    Legea permite separarea forțată a membrilor familiei în cazul unei epidemii cu orice microorganism considerat patogen, nu doar COVID-19 prin decizie motivată a Direcției de Sănătate Publică pentru fiecare persoană identificată. Membrii familei pot fi separați: copii de părinți, bătrânii vulnerabili de copiii lor, persoane cu handicap de aparținători și plasate în grija statului o săptămâna, două, sau câte consideră statul că sunt necesare. De asemenea, cei carantinați, riscă să fie îndopați cu medicamente care pot avea reacții adverse severe chiar dacă sunt sănătoși și nu prezintă simptome de boală. Mulți nu vor ști cum să refuze tratamente nocive care le pot debilita organismul pentru totdeauna.
  3. Statul îți confiscă lucrurile pe termen incert. Bunurile suspecte de a fi contaminate, sunt carantinate până la decontaminare sau distrugere, după caz, conform prevederilor legale in vigoare. Decizia de carantinare este un act administrativ și va fi comunicată persoanei al cărui bun se carantinează. Procedura de aplicare a măsurii de carantinare a bunurilor se stabilește prin ordin al Ministrului Sănătății.

Orice naiv a înțeles deja că această pandemie este un circ penibil regizat pe baza unor teste chestionabile și a unor statistici realizate prin uz de fals, vehiculate obsesiv de trompetele presei și massmediei centrale plătite să semene teroare.

Orice persoană rațională știe că un asimptomatic este o persoană PERFECT sănătoasă care este etichetată ca fiind bolnavă de niște teste care, în România au scos subit, chiar înaintea forțării votului acestei legi, câte 600 de bolnavi pe zi din 3000 de testări în timp ce, la intrare în Grecia, nu se depisteazăc decât 1 bolnav pe zi la peste 5000 de testări.

Gata! #AJUNGE cu PSD, PNL și cu toate rotițele acestui sistem bolnav care pregătește detenția sanitară pentru toată lumea!

Nu avem voie să lăsăm această lege să fie votată și adoptată. Înseamnă condamnarea la teroare, nesiguranță, dezastru financiar și amenințarea constantă că o organizație atât de controversată cum este OMS din care SUA s-a retras oficial zilele trecute, poate dicta după ureche zeci de alte situații de urgență, izolări, carantinări și alte dezastre pseudo medicale prin care suntem transformați în deținuți.

Nu putem lăsa acest focar de corupție de la conducerea țării să pună un popor întreg de oameni sănătoși în detenție medicală națională după cheful OMS-ului sau a blatiștilor care-și fac bișnița cu măștile până bagă în blocaj financiar, mental și sanitar toată țara!

Nu este vorba de Teoria Conspirației, de Bill Gates, de Illuminati sau de masoni! Este vorba despre drepturile noastre și ale copiilor noștri amenințate de o mână de pușcăriabili!

Dacă sârbii au putut, așa cum relatează Mediafax și aflăm din live-ul de mai jos , putem și noi !

DUMINICĂ – 12 IULIE – 6PM – LA GUVERN – PIAȚA VICTORIEI!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s