4 iulie, de la 15:00, ieșim în stradă, în toată țara!

Există multe apeluri de protest pentru data de 4 iulie, de la 15:00, pentru București, în Piața Victoriei și pentru Cluj-Napoca, în Piața Unirii.
Cu siguranță, mai mult de jumătate din populația României a ajuns la concluzia că absolut nici una din culorile politice aflate la putere nu reprezintă interesele cetățenilor. Mai mult decât atât, în ultimele luni, absolut toată clasa politică ne-a demonstrat că este un pericol pentru sănătatea, bunăstarea, drepturile și siguranța românilor.

La fel cum s-a întâmplat și cu starea de urgență, CCR a desființat starea de alertă. Mai exact, Președintele, Guvernul și Parlamentul au cauzat moartea prin privarea bolnavilor de servicii medicale, subminarea economiei naționale și încălcarea drepturilor oamenilor, fără niciun temei legal.

În prezent, conform deciziei CCR, articolele 3 și 4 din Legea 55/2020 care sunt baza procedurii instituirii stării de alertă, sunt neconstituționale. Așadar, starea de alertă a fost instituită printr-o procedura ilegală și, prin urmare, nu a fost și nici nu mai este valabilă.

Nu se mai pot aplica amenzi pentru întruniri publice numeroase, refuzul purtării măștilor sau pentru nerespectarea oricărei reglementări din timpul stării de alertă. Instituirea stării de alertă s-a făcut ilegal, fără respectarea principiului separării puterii în stat.

Este momentul să arătăm conducerii că nu se poate juca așa cum dorește cu viețile noastre și nu ne poate strivi cu o cizmă dictatorială așa cum își imaginează. Este momentul să arătăm că existăm, că avem o voce și puterea necesară să schimbăm macazul.

Trăim într-o țară în care oameni perfect sănătoși sunt botezați presimtomatici sau asimptomatici, caz în care sunt introduși cu forța în detenție medicală!
Trăim într-o țară în care, la ordinul Președintelui, a Guvernului, a Parlamentului și a unor oficiali, oamenii au murit și MOR cu zile deoarece li s-a tăiat accesul la servicii medicale în numele unui virus pe care nu îl găsim decât în statisticile unui Grup anonim de Informare Strategică și în presa și massmedia centrală, sponsorizate să susțină narativa oficială. Un virus pe care îl detectează niște teste cu rezultate extrem de chestionabile în timp ce spitalele stau goale.
Trăim într-o țară în care Guvernul cu participarea Parlamentului (adică PNL + PSD) au generat sute de mii de șomeri în doar 3 luni!
Trăim într-o țară care își va pierde independența INTEGRAL ajungând la talpa Băncii Centrale Europene în maxim 2 luni dacă economia nu este restartată iar oamenii nu sunt lăsați să lucreze și să își revigoreze afacerile.

Ne privește pe toți! Trebuie să ne facem vocile auzite în stradă! În caz contrar, oficalii pot spune că nici nu ne cunoșteau nemulțumirile. Lamentările online nu au nicio eficiență fără o masă critică în stradă.

Oficialii acestei țări sunt vinovați de Genocid împotriva poporului român. Demiterea lor nu este suficientă, ci trebuie anchetați și pedepsiți pentru Genocid, conform legilor.

Ajunge cu ABUZURILE flagrante sub pretextul unei pandemii care nu există și nu a existat NICIODATĂ decât în statistici!

Stările de urgență și alertă au fost impuse prin recomandările unei Organizații ce are în spate interese financiare private și care a declarat stare de pandemie fără a avea un temei real. Statul român s-a conformat fără a cere explicații suplimentare și fără a verifica decizia OMS, indiferent de consecințele dramatice asupra românilor.

Să luăm frâiele în mâini pentru a ne opune dictaturii medicale și pentru a cere pedepsirea vinovaților conform legilor.

Pe 15 mai am fost 500. Pe 4 iulie ne adunăm 50.000?

17 Comments

 1. cel mai mare protest din toata tara in data de 4 iulie toata romania in strada sa nu se mai poarta masti in spatii inchise sa nu mai fie carantina ca coroana virus a fost fals

  Liked by 1 person

 2. Felicitări pt inițiativa. Sa se deschidă spitalele, moare lumea cu zile, ne sufucam cu măștile, nu mai vrem termoscanare, vrem sa revenim la normal. Toți politicienii, da TOȚI, indiferent de culoarea politica de pina acum(inclusiv președintele) sa DISPARĂ. Nu mai vrem sa fim umiliți și tratați ca niște sclavi. Ieșirea din UE, urgent. Sa fim lăsați sa ne descurcam ca nație. Toți, TRADATORII sa fie pedepsiți.
  Doamne ajuta Romani! Numai uniți vom învinge! 🇦🇩 🇦🇩 🇦🇩… 🙏🙏🙏🙏🙏….. ❤️

  Liked by 1 person

 3. Ridicate restricțiile! Să dispară termoscanurile! Fara educatie sexuala si de gen în grădinița si la scoala! Copiii sa aiba parte de activități desfășurate în cadru normal, nu în “patrate” si sa nu le fie interzisă comunicarea, joaca împreună, socializarea. Cei vinovati pentru incalcarea drepturilor, abuzuri cu încălcarea legilor sa fie judecati si condamnati pe potriva fărădelegilor. Au instituit o dictatura pseudomedicala, cum scriu străinii despre noi, fără fundament stiintific!!! Să fie distruse, sa dispară acele lagăre sinistre, spitalele de carton!!!

  Liked by 1 person

 4. Este bine venit acest protest! Consider că e mai mult decât necesar ca cei ce mai rezonează cu Patria România, să conștientizeze că ne aflăm pe pragul limită al prăbușiri! Am mai trăit în istoria noastră milenară momente de cumpănă, dar acum asistăm impietriți la o monstruozitate fără precedent! Depinde de noi, curajul, credința, iubirea și conștiința! Dumnezeu ne va ajuta și ocroti în această luptă împotriva sataniștilor! Sunt alături de patrioți! Lumea viitorului aparține patrioților! Altfel nu se poate!

  Like

 5. Asta era legea, … valabila din 2006 iar manipulatorii vor sa ne dea senzatia ca e de anul acesta si cadem prada acestor manipulari ca orbii si retarzii?

  Like

 6. (SUNT DE ACORD.TREBUIE SA NE APARAM VIATA,PARINTII,COPII.DACA NU AU ZIS CA NE INTERNEAZA IN SPITAL PUTAM MERGE LA COVID DAR MEDICII VOR DECIDE CINE MOARE CINE TRAIESTE.TELEVIZIUNEA NU MAI ARE VOIE SA VORBEASCA.SUNTEM DEJA IN DICTATURA.CE MAI VREM.SA VEDEM CUM NE OMOARA MEDICII,GUVERNUL SI ALTII. SUNT DE ACORD CU PROTESTU. UNITI ROMANII VOR FI O PUTERE.

  Like

 7. Sunt de acord. Felicitări că ați luat taurul de coarne. Era SI cazul . Pedeapsă pentru genocid, inducerea fricii, privarea de libertate, lipsirea de spitale , subminarea economiei, introducerea pe ascuns a 5G, abrogarea legii despre cum trebuie făcută educația în școli de parcă în asta ar sta binele copiilor , a țării, discriminare, incitarea populației unii asupra altora , batjocorirea bătrânilor in fața cărora ar trebui să stăm în genunchi pentru câte au făcut SI au indurat ei , pentru frumusețea lor interioară, etc.

  Like

 8. Dacă ne unim cu toții, vom reuși să învingem tot ceea ce ne nemulțumește la ora actuală. Felicitări pentru inițiativă, sunt cu voi, ies in strada sa lupt pentru viitorul copiilor mei, a nepoților mei si a generațiilor viitoare. Nu putem rămâne nepăsători, dacă rămânem vom plânge că nu am făcut nimic 🌈📎🙏❤🛠

  Like

 9. 4 IULIE CEL MAI MARE PROTEST DIN TOATA TARA IESIM SA NU MAI STAM IN CARANTINA IZOLARE SI SA NU MAI PURTAM MASTI IN SPATII INCHISE CA NU EXISTA COROANA VIRUS SI N ICI NU A EXISTAT

  Like

 10. Bravo pentru inițierea acestui protest la care speram sa fim sute de mii care să dovedească curajul poporului acestuia oprimat din moși strămoși!

  Like

 11. Eu sunt unul din cei care au stat fortat 20 de zile în spital sub pretextul covid 19,acest lucru m-a convins si mai tare ca,totul este o minciuna. Sunt alaturi de voi.

  Like

 12. Felicitări pt inițiativa. Sa ne ajute Dumnezeu sa revenim la viata normala… Este un virus mai agresiv, dar nu e ceea ce vor ei sa credem…
  Tara noastră, viata noastră!!!

  Like

 13. Felicitări!!!Era de așteptat acest moment de trezire a conștiinței colective a neamului românesc împotriva acestor sataniști care nu au alt scop decât să vândă țară bucată cu bucată sclavi ne-au făcut deja în ultimii ani când oamenii au fost efectiv alungați că nu aveau de unde să-si câștige i bucată de pâine.D-ne ajută -i pe români di România împotriva satanistilor de pretutindeni și din guvernul nostru.

  Like

 14. Ne putem aduna mult mai mult decat 50.000, dar depinde f.mult de modul de comunicare al actiunii.Sintem in 03.07.2020 iar mitingul e programat pentru 04.07.2020! Timpul e f.scurt si foarte putini romani vor afla in timp util despre aceasta initiativa.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s