Raport al Ministerului de Interne german: pandemia COVID este o farsă guvernamentală și mediatică.

Un raport intern de 93 de pagini întocmit în luna mai de către un grup de experți medicali externi, la comanda Ministerului de Interne de la Berlin atestă faptul că, în timpul pandemiei, statul german s-a dovedit a fi unul din cei mai mari producători de fake news, raportează Global Research, conform Deutch RT.

Guvernul federal german și mass media centrală de la Berlin sunt elementele centrale ale unui scandal de mari proporții, generat de publicarea pe căi neoficiale a unui raport întocmit din ordinul Ministerului de Interne german, în care se contestă discursul oficial adoptat de autorități și presă cu privire la epidemia de COVID-19.

Inițial, Guvernul german a încercat să minimalizeze importanța raportului, catalogându-l ca ”opera unui singur angajat”, și afirmând despre conținutul documentului că este doar o ”opinie personală”.
Cu toate astea, documentul de 93 de pagini intitulat ”Analiză a Crizei de Management” a fost întocmit de un grup de oameni de știință numit de ministrul de Interne de la Berlin și compus din experți medicali externi provenind de la o serie de universități germane.
În plus, la realizarea documentului, a lucrat și oficialul german Stephen Kohn, el fiind cel care a lansat raportul în presă. Stephen Kohn este un renumit avocat german și una dintre cele mai cunoscute voci care au prezentat opiniei publice, de-a lungul vremii, aspecte care pe care autoritățile germane au încercat să le mențină secrete.

O parte din fragmentele cheie ale raportului sunt:

1. Pericolul COVID-19 a fost supraestimat: în niciun caz, pericolul prezentat de noul virus nu a depășește nivelul normal.

2. Oamenii declarați morți din cauza coronavirusului sunt, în esență, cei care ar fi murit din punct de vedere statistic anul acesta, deoarece au ajuns la sfârșitul vieții, iar organismele lor slăbite nu mai pot face față contextului actual generat de mediu (inclusiv de cele, aproximativ, 150 de virusuri aflate în circulație, în prezent).

3. La nivel mondial, într-un sfert de an, nu au existat mai mult de 250.000 de decese din cauza COVID-19, comparativ cu 1,5 milioane de decese (25.100 în Germania) în timpul valului de gripă din anii 2017 – 2018.

4. Pericolul este, în mod evident, nu mai mare decât cel al multor altor virusuri, susține raportul.

5. Nu există nicio dovadă că aceasta a fost mai mult decât o alarmă falsă. În timpul pandemiei statul german s-a dovedit a fi unul din cei mai mari producători de știri false (fake news), acuză documentul.

Acuzele aduse Guvernului geman nu diferă foarte mult de cele pe care, majoritatea românilor, le aduc Guvernului român, în contextul gestionării pandemiei care devine extrem de contestabilă , în situația dată.

Raportul se concentrează pe ”consecințele numeroase și grele ale măsurilor Corona”, atrăgând atenția asupra gravității situației: mai mulți oameni au murit din cauza măsurilor adoptate de Guvern împotriva noului coronavirus decât cei care au fost efectiv uciși de COVID – 19.

Scandalul abia a debutat, date fiind acuzațiile privind faptul că sistemul de sănătate din Germania a amânat intervenții chirurgicale care ar fi putut salva vieți și a întârziat sau redus tratamentul pacienților care nu erau suspectați sau suferinzi de noul coronavirus

Autorii raportului au susținut o conferință comună de presă în data de 11 mai, în care au dezvăluit faptul că Guvernul german a ignorat sfaturile experților. Ei au cerut Ministrului de Interne să facă oficial comentarii despre documentul a cărui existență sau veridicitate nu o poate nega.
Până în acest moment, Guvernul de la Berlin nu a avut nicio reacție oficială asupra situației.

În declarațiile specialiștilor care au întocmit raportul, în cadrul unei conferințe de presă susținută la Berlin se numără următoarele aspecte:

”Măsurile terapeutice și preventive nu ar trebui niciodată să aducă mai mult rău decât boala în sine. Ținta lor ar trebui să fie protejarea grupurilor de risc, fără a pune în pericol disponibilitatea actului medical adresat populației și nici sănătatea publică, așa cum din păcate s-a întâmplat.
Noi, practicienii din medicină, ne confruntăm zilnic cu efectele secundare asupra pacienților noștri, rezultate în urma măsurilor adoptate împotriva coronavirusului.
În consecință, cerem ministrului federal de Interne să își exprime punctul de vedere asupra poziției noastre publice și sperăm că va avea loc o discuție pertinentă asupra măsurilor anti-COVID-19, care să conducă la adoptarea celor mai bune măsuri pentru populație.”

Nu este prima dată când Guvernul german nu își ascultă experții. La începutul lunii mai, medicul legist Klaus Püschel care face autopsia victimelor COVID-19 a declarat că infecția cu coronavirus este ”relativ nepericuloasă” și că nemții ar trebui să învețe să conviețuiască și cu această boală, chiar fără carantină sau alte măsuri de protecție.
Toate persoanele cărora le-a făcut autopsia aveau comorbidități (alte boli) atât de grave, încât, „oricât de crud ar suna, oricum ar fi murit în cursul acestui an” subliniază dânsul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s