Demascarea pandemiei de COVID-19 din interior cu Dr. Răzvan Constantinescu [video interviu]

Într-un amplu interviu ce îl are ca invitat principal pe domnul doctor Răzvan Constantinescu aflăm detalii esențiale din spatele ușilor închise ale spitalelor care refuză bolnavii cronici pe motivul măsurilor de coronavirus, impuse de Guvernul României.

Răzvan Constantinescu este medic primar de Gastroenterologie și Medicină Internă la Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie din Iași, Universitatea de Medicină și Farmacie ”Gr. T. Popa”, Iași.
Dr. Răzvan Constantinescu insistă să demaște farsa COVID-19 încă de la început deoarece pacienții săi suferă din cauza măsurilor dezastruoase impuse de Guvern în acest context. De asemenea, consideră că este o datorie civică și de conștiință pe care fiecare intelectual ar trebui să o conștientizeze: nu numai bolnavii suferă, ci întreaga țară suferă. Dânsul a avut nenumărate declarații prin care devoalează faptul că spitalele sunt goale și medicii nu reacționează în interesul bolnavilor. Mai jos sunt două dintre ele.

La interviu ia parte și Doctorul Mircea Pușcașu, absolvent al Universității de Medicină și Farmacie din Iași, cu o licență în bolile autoimune.
Este președinte al Asociației, și coordonator al site-ului Bucovina Profundă, fondator al Asociației Europa Veche, vicepreședintele Federației ProVita și inițiator al proiectului ARCUS de educație non-formală pentru tineri.
A înțeles că pandemia inițiată în Wuhan este amplificată mediatic și folosită drept pretext pentru impunerea unei noi paradigme totalitare în politica globală, bazată pe controlul asupra omului prin legislație și prin tehnologii digitale care încalcă flagrant drepturile la viață privată și nu numai.

Interviul este realizat de Pompiliu Diplan – inginer, antreprenor si Project Manager. Șef de promoție la Politehnică (Transporturi), licențiat în Filosofie la Universitatea din București, Master (MS) in Computer Science la Universitatea din Florida – SUA. Cariera l-a purtat pe la Microsoft și Hitachi, apoi către propriile sale firme și proiecte personale.

Minciuna COVID demascată din interior – Dr. Razvan Constantinescu

Jurnaliști români sunt invitați de cei care au participat la realizarea acestui material, să demonteze afirmațiile protagoniștilor.

În textul descriptiv al video-ului de pe Youtube (care a fost cenzurat la 2 zile după publicare), realizatorii acestui interviu lansează o invitație deschisă către jurnaliști să facă un efort pentru a o demonta acest material. Cei mai cool jurnalisti de investigatie din România sunt îndemnați să demonteze ceea ce susține Doctorul Răzvan Constantinescu.
Echipa România Te Iubesc: Paul Angelescu, Alex Dima, Paula Herlo, Cristian Leonte, Rareș Năstase, Cosmin Savu.
Recorder: Alex Nedea, Cristian Delcea, Mihai Voinea, Andrei Crăciun, Răzvan Ionescu, Laurențiu Ungureanu, Andrei Udișteanu, David Muntean, Alina Păduraru, Ionuț Duinea, Anca Simina. Dar și Cătălin Tolontan.
Ar fi o surpriză plăcută ca cei nominalizați să onoreze invitația într-un mod etic, fără a apela la fitile jurnalistice și speculații, pentru a menține intactă narativa Guvernului care a sponsorizat presa și massmedia centrală, în plină criză, cu 40 de milioane de Euro.

Sperăm că acest material va face înconjurul internetului și va deschide ochii cât mai multor oameni în căutare de răspunsuri oneste, de la persoane avizate. În cazul în care el dispare de pe Youtube, va fi găsit întotdeauna pe FCU, alături de multe alte materiale care au fost cenzurate și se regăsesc la secțiunea Media.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s